Studio / leslokaal /

muziekruimte te huur

om muziekles te geven

Studio/ leslokaal / muziekles ruimte te huur om muziekles te geven.

De studio op de Haparandaweg in Amsterdam Houthaven is een ideale plek om muziekles te geven. Wil jij hem huren en er je eigen lespraktijk opbouwen, of zelf studeren, en voorspeel middagen / avonden houden? 

In de studio staat een goede Yamaha Silent piano. 

Vraag mij, Scarlett Arts, om meer informatie. De studio wordt verhuurd per half dagdeel. Bijvoorbeeld van 8.30 tot 14.00 uur of van 14.30 tot 21.00 uur. 

De studio is ideaal voor muziekdocenten; de studio ligt bij drie scholen en de Houthaven is een bloeiende wijk. 

Een ideaal leslokaal voor bijvoorbeeld fluitles, vioolles, zangles, gitaarles, denk zelfs aan Muziek op schoot, celloles, en zo voort.  Als er tot een proefperiode over wordt gegaan, zal er voor er een huurcontract getekend wordt altijd even afgestemd worden met de bovenburen. 

In de studio is een kitchenette aanwezig en een magnetron. Er is een gelegenheid om koffie en thee te zetten voor je leerlingen of cursisten.

Er is een mogelijkheid om wat spullen in een kastgedeelte te laten liggen. 

Kortom; een ideale plek om te huren om muziekles te geven. Wil je meer informatie? Bel mij op 06 -18189005 of stuur een email of vul onderstaand formulier in. 

Op dit moment is de studio te huur op maandag- en woensdagmiddag van 14.30 tot 21.00 (einde geluid/lesuur) .  Tevens op dinsdag ochtend van 8.30 tot 14.00. 

Ik wil graag meer weten over jouw studio!

Voor welke dagen heb je interesse?

5 + 7 =

Scarlett Arts cello-Amsterdam-muziekstudio

Adres:

Haparandaweg 788A

1013 BD Amsterdam (Houthavens)

06-18189005

info@celloles.com

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.