Contactgegevens

Scarlett Arts | Celloles, Celloverhuur en Celloverkoop

Studio Amsterdam:
Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Studio Velp:
Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (op 400 meter afstand van station Velp.)

06-18189005

info@celloles.com

Heb je vragen? Stel ze gerust!

10 + 5 =

Mijn studio in Amsterdam bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67.

Woon je in de buurt van Arnhem? Dan ben je van harte welkom bij mij thuis in Velp voor cellolessen! Op 400m afstand van Velp CS.

Abonneer je op mijn Cello Podcast!
Klik hier

Aangesloten bij:

ESTA-cellodocent Scarlett Arts

Te beluisteren via:

ESTA-cellodocent Scarlett Arts
Scarlett Arts cello-Amsterdam-muziekstudio

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de lessen individueel?

Jawel de cellolessen zijn altijd individueel.

Hoe lang duurt een les?

Een celloles voor leerlingen vanaf ongeveer 16 jaar duurt een uur en is altijd individueel. Voor kinderen en jongeren zal de les korter duren; dit bespreek ik met de ouder na een proefles.  Degenen die van ver komen kiezen ook wel voor anderhalf uur les. Dit kan alleen in overleg vanwege het rooster.

Wat kost een (proef)les?

Dat is afhankelijk van bij wie je en waar je een les plant.

  • Ik, Scarlett, geef les op donderdag (tot 21.30) en vrijdag en reken € 54,00 per uur. Een proefles is € 51,00.
  • Koen geeft twee zaterdagen en dinsdagen per maand les en rekent € 47,50, een proefles kost € 45,00.
  • Lotte geeft de andere twee zaterdagen les en rekent € 40,00 omdat zij het minst ervaring heeft, en een proefles kost € 37,50.

Scarlett en Koen hebben als cellodocent tientallen jaren ervaring, Lotte pas enkele jaren. Daarom rekenen Koen en Scarlett een hoger tarief voor proefles en reguliere les. In Havelte ligt het tarief ook iets lager dan in Amsterdam (€ 50,00 voor een reguliere les en € 47,50 voor een proefles).

Is er een opzegtermijn?

Tot 31 december 2019 worden de lessen per vier afgenomen. Daar is geen restitutie voor mogelijk, zie de Algemene voorwaarden. Vanaf 1 januari 2020 neem je de les af per stuk en reken je die online of contant op les af. Je zit dus nergens aan vast.

Moet ik op een vast tijdstip komen en wekelijks?

Nee je bepaalt zelf je frequentie en moment bij mij. Echter ben je beginner dan zie ik je het liefst de eerste 8 lessen praktisch wekelijks. Dit om een goed motiverende start te maken. Daarna zakken sommigen terug naar tweewekelijkse les.

Mag ik mijn les verplaatsen of annuleren?

Ja dat mag tot 72 uur van te voren. Je kunt niet zelf de afspraak in de agenda verwijderen. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Moet ik jouw leerling zijn om een cello te kunnen huren?

Nee; iedereen mag bij mij een cello huren. Echter voor niet-leerlingen reken ik iets meer, te weten € 35,00 per maand, en mijn leerlingen huren per maand, niet-leerlingen per drie maanden.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en woensdag te Velp, Gelderland.

In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag/avond en zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen. Op woensdag geeft Charlotte celloles.

Kan ik mijn eigen les verplaatsen?

Nee dat doet mijn assistente Annemarie. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.  

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door twaalf delen en in de twaalfde maand de koop volledig afronden.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Celloblog

Schrijf je in voor de cello VideoBlogPost

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.