Agenda

Ik, Scarlett, geef in Amsterdam celloles op vrijdag.
Koen en Lotte geven beiden twee dinsdagmiddagen en avonden plus twee zaterdagen.
Gied geeft op donderdag les.
Voor vragen, mail me op  info@celloles.com

Op dinsdag avond en woensdag- en donderdagochtend geef ik les in Velp bij Arnhem. 

In deze digitale agenda kun je zelf een afspraak maken voor Amsterdam.  Wil je echter een celloles plannen in Velp, stuur dan een bericht naar team@celloles.com met je naam en gewenste datum en tijd voor de les.

Bij alle vier docenten ben je van harte welkom voor celloles; je mag ook afwisselen indien je wilt! Zit de agenda vol? Informeer of je als eerste of na de laatst geplaatste leerling kunt komen. Wij passen ons rooster aan jouw wensen aan indien mogelijk; stuur me een mail .

Proefles

Plan je een proefles in? Leuk!  We laten je graag kennis maken met de cello! Plan jezelf bij één van de docenten in voor een proefles en wij leggen de juiste maat cello voor je klaar zodra we weten hoe lang je bent; schrijf dat bij ‘opmerkingen’. Schrijf bij ‘opmerkingen’ behalve je lengte ook iets over jezelf als aankomend cellist. Ben je blanco? Of speelde je al eerder cello? Indien gewenst geef ik graag tips omtrent de te rijden route en parkeren en dergelijke.

Betaling

De lessen in Amsterdam worden na het inplannen via iDeal online per les betaald. Voor een geboekte les is geen restitutie mogelijk. De lessen in Velp worden na de les ter plekke betaald via een betaalverzoek.

q

Celloles nemen in Velp?

Wil je op dinsdagavond, woensdag- of donderdagochtend een (proef-)celloles krijgen in Velp of een cello proberen/huren? Stuur dan een bericht naar team@celloles.com en mail iets over jezelf.

Celloles nemen of een cellohuur of cello aankoop afspraak maken in Amsterdam?
Plan dan je afspraak in via het onderstaande menu.

 

Laden...

 

Let op: Annuleren of verplaatsen

Als je je les wilt annuleren of verplaatsen dan dient dit 72 uur van tevoren worden gedaan door een e-mail te sturen naar team@celloles.com.  Dit bericht komt dan aan op de administratie wat nodig is, niet bij een docent. Neem daar ook de nieuwe datum en tijdstip mee waarnaar je les omgeboekt kan worden. Ben je te laat dan zijn we genoodzaakt de geplande les in rekening te brengen :-(.  Het is niet mogelijk om een geboekte les zelf uit de agenda te halen. Plan je je na je (proef)les opnieuw in dan ga je akkoord met de Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de cellolessen bij zowel mij, Scarlett, als Koen, Lotte en Gied.
Je vooruit geplande lessen zijn je opzegtermijn. Er is geen restitutie mogelijk.

Cello lestarieven 2024

celloles agenda amsterdam arnhem

Amsterdam & Velp

Scarlett Arts

58

Op dinsdagavond en woensdag- en donderdagochtend geef ik les in Velp (bij Arnhem). Plan je les via team@celloles.com. Op vrijdagen geef ik les in Amsterdam.

Een proefles kost € 56.

celloles agenda amsterdam arnhem

Amsterdam

Lotte Groot

49

Om de week op dinsdagavond en zaterdag geeft Lotte les.

Een proefles kost € 48.

celloles agenda amsterdam arnhem

Amsterdam

Koen Schouten

51

Om de week op dinsdagavond en zaterdag geeft Koen les.

Een proefles kost € 49,50.

celloles agenda amsterdam arnhem

Amsterdam

Gied van Oorschot

50

Gied geeft op donderdagmiddag- en avond les in Amsterdam.

Een proefles kost € 48,00.

Meer informatie over onze Cello docenten:

celloles agenda amsterdam arnhem

Scarlett Arts

Di + Woe + Do (Velp)
Vrijdag (Amsterdam)

Scarlett geeft al meer dan 25 jaar celloles. Ze werkte al full-time met de cello voor ze haar diploma haalde, bij Ran Varon. Vanaf de eerste les speel je al duetten met haar samen! Lees hier meer over Scarlett.

celloles agenda amsterdam arnhem

Koen Schouten

2 Dinsdagen per maand (Amsterdam)
2 Zaterdagen per maand (Amsterdam)

Koen studeerde cello bij Jean Decroos. Hij voerde tal van orkesten aan waaronder 10 jaar Amsterdam Sinfonietta. Beginner of gevorderde; iedere cellist is welkom bij Koen om cello te leren spelen.

celloles agenda amsterdam arnhem

Lotte Groot

2 Dinsdagen per maand (Amsterdam)
2 Zaterdagen per maand (Amsterdam)

Lotte Groot leerde cello spelen bij Scarlett en Koen. Sinds enkele jaren is zij zelf cellodocent. Lotte speelt van tango tot Bach met de bij haar bekende lach!

celloles agenda amsterdam arnhem

Gied van Oorschot

Donderdag (Amsterdam)

Met zowel een master moderne cello als master barok cello en reeds jarenlange ervaring als cellodocent is zowel de beginnende als gevorderde cellist aan het goede adres Gied. En van harte welkom; Gied werkt met ieder niveau eevn prettig.

Mijn studio bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67. Heb je vragen? Stel ze gerust!

celloles agenda amsterdam arnhem

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de lessen individueel?

Jawel de cellolessen zijn altijd individueel.

Hoe lang duurt een les?

Een celloles voor leerlingen vanaf ongeveer 16 jaar duurt een uur en is altijd individueel. Al onze leerlingen nemen lessen af van een uur: dit is altijd tot op de laatste minuut goed benut.  Degenen die van ver komen kiezen ook wel voor anderhalf uur les. Dit kan alleen in overleg vanwege het rooster.

Wat kost een (proef)les?

Dat is afhankelijk van bij wie je en waar je een les plant.

  • Ik, Scarlett, reken € 56,00 per uur. Een proefles is € 54,00.
  • Koen, Charlotte en Gied rekenen € 49,50, een proefles kost € 47,50.
  • Lotte geeft de andere twee zaterdagen les en rekent € 46,00, een proefles kost € 44,00.
Is er een opzegtermijn?

Je geboekte oftewel aangekochte lessen zijn je opzegtermijn. Daar is geen restitutie voor mogelijk, zie de Algemene voorwaarden.

Moet ik op een vast tijdstip komen en wekelijks?

Nee je bepaalt zelf je frequentie en moment bij mij. Echter ben je beginner dan zie ik je het liefst de eerste 8 lessen praktisch wekelijks. Dit om een goed motiverende start te maken. Daarna zakken sommigen terug naar tweewekelijkse les.

Mag ik mijn les verplaatsen of annuleren?

Ja dat mag tot 72 uur van te voren. Je kunt niet zelf de afspraak in de agenda verwijderen. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar mijn assistente Annemarie via  team@celloles.com.

Moet ik jouw leerling zijn om een cello te kunnen huren?

Nee; iedereen mag bij mij een cello huren. Echter niet-leerlingen huren per drie maanden. Leerlingen huren per maand. 

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en woensdag te Velp, Gelderland.

In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag/avond en zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen. Op woensdag geeft Charlotte celloles.

Kan ik mijn eigen les verplaatsen?

Nee dat doet mijn assistente Annemarie. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.  

Kan ik ook een cello kopen in termijnen?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door 24 delen en in de 24ste maand de koop volledig afronden.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op een eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (GE.)

06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

Celloles-Celloverkoop-Facebook

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.