Celloles voor volwassenen
Gelderland

Je bent nooit te oud voor Cello les!

Heb je nog nooit cello gespeeld en wil je dat nu leren? Je bent niet de enige! Bij mij starten ieder jaar ongeveer 20 volwassenen met hun eerste cellolessen. Wist je dat volwassenen veel sneller leren dan kinderen? Helaas zijn ze wel veel kritischer ;-). De meeste cellisten die op les komen zijn veertigers en vijftigers die dit altijd al hebben willen doen. Ik leg voor je proefles een cello klaar en mocht je dit jouw hobby willen maken dan kun je bij mij meteen een cello huren. Geef dit dan van tevoren even aan.

Celloles volwassenen Gelderland

Ik ben Scarlett en geef al meer dan 25 jaar celloles in Amsterdam en Velp, Gelderland. Lesgeven aan volwassenen vind ik het leukst, ongeacht of ze muzikale ervaring hebben. Ik organizeer ook maandelijkse workshops en celloweekenden en meerdaagse zomer- en wintercursussen omdat iedereen samen wil spelen, niet?

Lesdag en tijden

In Velp geef ik celloles op dinsdagavond, woensdag- en donderdag ochtend. Plan je proefcelloles in via onderstaand formulier. Geef je voorkeur aan qua tijd en dan neem ik spoedig contact met je op.

Tarieven celloles Velp

Celloles regulier Scarlett Arts € 58,00
Proefles Scarlett Arts € 56,00

Je bepaalt zelf je frequentie van je lessen want de lessen per keer ingepland en je betaalt meteen na je les via Tikkie of contant. Tot 72 uur van tevoren kun je je les verplaatsen.

Ik wil graag een proefles boeken in Velp

9 + 8 =

Celloles volwassenen Gelderland

Huur een cello!

Wil je meteen een cello bij mij huren? Dat kan zowel in Amsterdam als in Velp, Gelderland. Je spaart het eerste jaar aan huur op; besluit je uiteindelijk een cello te kopen breng ik de eerste 12 maanden betaalde huur in mindering op het aankoop bedrag. Je huurt de meest eenvoudige cello set vanaf € 31,00 per maand, maar de meeste huurders gaan voor een set van € 35,00 of meer per maand.

Ook is er een huurkoop regeling mogelijk. Je zoekt de cello uit welke je blij maakt, dat kan een oude of nieuwe cello zijn. Het aankoopbedrag delen we door 24 en voldoen je vervolgens in 24 gelijke maandelijkse betalingen. Daarna is de cello je eigendom.

Celloles volwassenen Gelderland

Tevreden leerlingen:

Les krijgen van Scarlett is een intiem feestje! Als beginner op latere leeftijd is het een hele uitdaging om cello te leren spelen, maar Scarlett is dé aangewezen cellodocente. Met geduld, creativiteit, inspiratie, humor en bevlogenheid stimuleert ze mij om door te gaan en dat geeft ook thuis veel voldoening en ontspanning tijdens het oefenen.

Bontje Pool

Les bij Scarlett Arts levert altijd weer nieuwe feedback. Ze heeft aandacht voor ingeslepen gewoontes en houdingen die je belemmeren om het instrument beter te laten klinken. Je studeert thuis wel, maar dat is maar het halve verhaal; de rest doe je op les: leren ontspannen ook als het moeilijk is, links en rechts. Passages zelf in behapbare stukjes ontleden zodat je thuis verder kunt oefenen. Wat ook belangrijk is, ze zet aan om zelf aanwijzingen in je bladmuziek te noteren voor streekindeling – probeer verschillende vingerzettingen ui – streeksnelheid verdeeld over je strijkstok (“Ik wil notities zien”). Alles met het oog op waar je met de muziek naar toe wilt. En … ze organiseert ontzettend leuke, intensieve en gedegen workshops voor groepen. En wat ook heel prettig is: ze staat open voor stukkensuggesties van jouw kant.

Ton

Nu al weer twee jaar lang met veel plezier les bij Scarlett. Elke les is onwijs leerzaam, maar ook gezellig. Je voelt je meteen op je gemak bij Scarlett. Ze geeft heldere tips en ik ben in de afgelopen twee jaar onwijs gegroeid met mijn cellospel. Daarnaast organiseert ze verschillende cursussen, zodat je naast je les de kans krijgt om samen te spelen met andere, nieuwe technieken te oefenen en een volledige dag/weekend les te hebben met anderen. Zeer zeker een aanrader!

Fleur

Geduldige, persoonlijke en motiverende lessen. Altijd met heel veel plezier bij Scarlett celloles gevolgd!

Marte

Dag Lezer.
We hebben afgelopen zaterdag en cello lesdag gehad bij Scarlett en Koen. Dat was erg leuk en zeer leerzaam. Ikzelf ben laat gestart met lessen op een cello (47 jaar en tot nu toe 8 maanden les). De beginners samenspeel dag was echt een openbaring. De cello bespelen is nog echt een uitdaging en dan ook nog in een dubbel kwartet, gelijk beginnen, gelijk eindigen en nog de accenten in het muziekstuk goed ten gehoren te brengen was en is een hele uitdaging. Ik heb het erg leuk en leerzaam gevonden. Ik kan het iedereen die begonnen is met cello spelen echt aanraden.

Arthur Reijngoud

Scarlet is een inspiratie bron!!

Ze is creatief, inventief en heeft een fantastisch docenten team!!

Ze houdt je geïnspireerd.
Stimuleert om het beste uit je “cello zelf” te halen.

En Koen is een fantastische docent!!
Zeer bedreven en ervaren in zijn vak en een warm mens.

Zelf heeft hij een prachtige klank als dat niet inspireert!!

Ik ben helemaal op mijn plek!!
Dank Scarlet en dank Koen.

Op naar 2024.
Warme groet

Angela

Bij Scarlett krijg je professioneel les in een ontspannen sfeer.
Altijd weet ze de juiste snaar te raken zodat je weer verder kunt.
De studio is een fijne ruimte om les te krijgen.
De koffie staat altijd klaar!
Dus twijfel niet en neem les bij Scarlett!

Ruben

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de lessen individueel?

Jawel de cellolessen zijn altijd individueel.

Hoe lang duurt een les?

Een celloles voor leerlingen vanaf ongeveer 16 jaar duurt een uur en is altijd individueel. Al onze leerlingen nemen lessen af van een uur: dit is altijd tot op de laatste minuut goed benut.  Degenen die van ver komen kiezen ook wel voor anderhalf uur les. Dit kan alleen in overleg vanwege het rooster.

Wat kost een (proef)les?

Dat is afhankelijk van bij wie je en waar je een les plant.

  • Ik, Scarlett, reken € 56,00 per uur. Een proefles is € 54,00.
  • Koen, Charlotte en Gied rekenen € 49,50, een proefles kost € 47,50.
  • Lotte geeft de andere twee zaterdagen les en rekent € 46,00, een proefles kost € 44,00.
Is er een opzegtermijn?

Je geboekte oftewel aangekochte lessen zijn je opzegtermijn. Daar is geen restitutie voor mogelijk, zie de Algemene voorwaarden.

Moet ik op een vast tijdstip komen en wekelijks?

Nee je bepaalt zelf je frequentie en moment bij mij. Echter ben je beginner dan zie ik je het liefst de eerste 8 lessen praktisch wekelijks. Dit om een goed motiverende start te maken. Daarna zakken sommigen terug naar tweewekelijkse les.

Mag ik mijn les verplaatsen of annuleren?

Ja dat mag tot 72 uur van te voren. Je kunt niet zelf de afspraak in de agenda verwijderen. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar mijn assistente Annemarie via  team@celloles.com.

Moet ik jouw leerling zijn om een cello te kunnen huren?

Nee; iedereen mag bij mij een cello huren. Echter niet-leerlingen huren per drie maanden. Leerlingen huren per maand. 

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en woensdag te Velp, Gelderland.

In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag/avond en zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen. Op woensdag geeft Charlotte celloles.

Kan ik mijn eigen les verplaatsen?

Nee dat doet mijn assistente Annemarie. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.  

Kan ik ook een cello kopen in termijnen?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door 24 delen en in de 24ste maand de koop volledig afronden.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op een eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (GE.)

06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

Celloles-Celloverkoop-Facebook

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.