Online bundels Jakob Sakom en Rick Mooney

“Allereerst wil ik je zeggen dat dit echt iets toevoegt bij het cello studeren. Ook de aanwijzingen die geeft hoe je kunt studeren zijn SUPER! En dan dat tandwieltje waarmee je de oefening langzamer/ of je snelheid mee kunt oefenen! ECHT GEWELDIG! Wat een werk zit er in! Chapeau! Je geeft steeds duidelijk het begin en einde aan.”

Evarien

Al meer dan 25 jaar geef ik les! Waarschijnlijk werk ik al meer dan 15 jaar daarvan met boeken van Jakob Sakom en Rick Mooney. De Sakom bundels zijn gevuld met klassieke duetten (voor jou en mij samen) en goed opgebouwd met stukken van wel 10 verschillende componisten die allen zelf cellist waren. Rick Mooney is de meest gestructureerde aanbieder van een methode voor positie wisselen met makkelijk in het gehoor liggende stukken.

Jakob Sakom en Position Pieces van Rick Mooney; online cello video bundels

Ik ben een enorm project begonnen; ik deze vier bundels allemaal op video gezet. Zowel de melodielijn als de begeleidende stem, met een professionele filmer en professionele geluidsapparatuur. De editor heeft de bladmuziek onder in de video geplaatst, een tik vooraf gemonteerd en middels het tandwieltje in beeld kun je de muziek langzamer en sneller laten spelen terwijl de toonhoogte gelijk blijft.

Jij helpt je zelf door vooraf te horen hoe je lijnt dient te klinken. Je kunt met mij mee samen jouw partij spelen maar ook jouw partij spelen terwijl ik de tweede stem speel! Een goede internet verbinding is een must.

Bekijk hier een demo etude:

N

Altijd beschikbaar

Je hebt op elk moment van de dag toegang tot deze bundels, waar je ook bent. Een goede internet verbinding is een must.

Goed beeld en geluid

De videoclips zijn allen opgenomen met professionele geluids- en video apparatuur.

Langzamer en sneller

Je kunt de video’s langzamer en sneller afspelen zonder dat je toonhoogte verandert; subliem! Dat doe je door op het tandwieltje rechtsonder in beeld te klikken.

Kijk eens wat een monnikenwerk om zo’n les te editen:

Doe je mee?

Koop één bundel aan, of drie met korting. Per bundel betaal je € 147,00. Koop je ze alle 3 dan betaal je slechts € 397,00.

Koop je een losse bundel aan en heb je de bladmuziek nog niet? Je krijgt van mij de papieren bundel à € 21,80 er bij. Neem hem mee uit de studio of ik stuur hem op. De verzendkosten zijn dan voor jou.

Lees ook zeker even mijn blog over deze nieuwe online bundels!

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

Scarlett Arts

Cellodocent

info@celloverkoop.nl

06-18189005

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.