Agenda

Jij kiest voor les bij mij in Havelte (woensdags) en Amsterdam (donderdag en vrijdag). Op zaterdagen geven Koen en Lotte beurtelings celloles en koen geeft ook les op de dinsdagen na zijn zaterdagen. Voor vragen, mail me op  info@celloles.com

In deze digitale agenda kun je zelf een afspraak maken voor Amsterdam of Havelte. Je bent van harte welkom. 

Koen geeft twee zaterdagen per maand fysiek les bij minimaal drie leerlingen in de planning. Lotte is er op de andere twee zaterdagen.

Bij hen ben je ook van harte welkom voor celloles! Zitten we vol? Informeer of je als eerste of na de laatst geplaatste leerling kunt komen? Wij passen ons rooster aan indien mogelijk; stuur me een  mail of bericht per telefoon of Whats-app.

Proefles

Wil je eerst een proefles? Plan je je zelf in voor één les, wij leggen de juiste maat cello voor je klaar zodra we weten hoe lang je bent. Schrijf bij ‘opmerkingen’ vooral iets over je zelf als cellist. Ben je blanco? Of speelde je al eerder cello? Indien gewenst geef ik graag tips omtrent de te rijden route en parkeren en dergelijke. Kom je bij je proefles niet opdagen dan breng ik 80% van de geboekte proefles in rekening.

BETALING:

De lessen worden na het inplannen via iDeal online per les betaald. Het is ook mogelijk om de les contant te betalen. Graag gepast geld meenemen.

Laden...

 

Let op:

Als je je les wilt annuleren dan dient dit 72 uur van tevoren worden gedaan door een e-mail te sturen naar info@celloles.com. Het is niet mogelijk om een geboekte les zelf uit de agenda te halen. Plan je je na je proefles opnieuw in dan ga je akkoord met de Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de cellolessen bij zowel mij, Scarlett, als Koen en Lotte.
Je vooruit geplande lessen zijn je opzegtermijn. Er is geen resitutie mogelijk.

Docenten:

Scarlett Arts

Koen Schouten

Lotte Groot

Mijn studio bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67. Heb je vragen? Stel ze gerust!

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de lessen individueel?

Jawel de cellolessen zijn altijd individueel.

Hoe lang duurt een les?

Een celloles voor leerlingen vanaf ongeveer 16 jaar duurt een uur en is altijd individueel. Voor kinderen en jongeren zal de les korter duren; dit bespreek ik met de ouder na een proefles.  Degenen die van ver komen kiezen ook wel voor anderhalf uur les. Dit kan alleen in overleg vanwege het rooster.

Wat kost een (proef)les?

Dat is afhankelijk van bij wie je en waar je een les plant.

  • Ik, Scarlett, geef les op donderdag (tot 21.30) en vrijdag en reken € 52,00 per uur. Een proefles is € 47,00.
  • Koen geeft twee zaterdagen en dinsdagen per maand les en rekent € 47,50, een proefles kost € 44,50.
  • Lotte geeft de andere twee zaterdagen les en rekent € 37,50 omdat zij het minst ervaring heeft, en een proefles kost € 32,50.

Er wordt vanaf 1 februari 2020 na het inplannen van de celloles meteen online betaald.

Scarlett en Koen hebben als cellodocent tientallen jaren ervaring, Lotte pas enkele jaren. Daarom rekenen Koen en Scarlett een hoger tarief voor proefles en reguliere les. In Havelte ligt het tarief ook iets lager dan in Amsterdam (€ 47,50 voor een reguliere les en € 42,50 voor een proefles).

Is er een opzegtermijn?

Tot 31 december 2019 worden de lessen per vier afgenomen. Daar is geen restitutie voor mogelijk, zie de Algemene voorwaarden. Vanaf 1 januari 2020 neem je de les af per stuk en reken je die online of contant op les af. Je zit dus nergens aan vast.

Moet ik op een vast tijdstip komen en wekelijks?

Nee je bepaalt zelf je frequentie en moment bij mij. Echter ben je beginner dan zie ik je het liefst de eerste 8 lessen praktisch wekelijks. Dit om een goed motiverende start te maken. Daarna zakken sommigen terug naar tweewekelijkse les.

Mag ik mijn les verplaatsen of annuleren?

Ja dat mag tot 72 uur van te voren. Je kunt niet zelf de afspraak in de agenda verwijderen. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar info@celloles.com.

Moet ik jouw leerling zijn om een cello te kunnen huren?

Nee; iedereen mag bij mij een cello huren. Echter voor niet-leerlingen reken ik iets meer, te weten € 35,00 per maand, en mijn leerlingen huren per maand, niet-leerlingen per drie maanden.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en woensdag te Havelte, Drenthe.

In Amsterdam kun je op zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen.

Kan ik mijn eigen les verplaatsen?

Nee dat doet Scarlett. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar info@celloles.com.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.  

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door twaalf delen en in de twaalfde maand de koop volledig afronden.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.