Huurkoop

Wil jij een mooie cello huren? Of een huurkoop regeling starten? Dat kan bij mij in Amsterdam of Velp bij Arnhem. Er is voor een 4/4e cello ook een ophaal punt in de regio Middelburg, Breda en Hoorn. Vraag me om meer informatie. Ik verhuur alle maten cello’s. Ook in de schaarse 7/8e cello heb ik veel keus! De cello set bestaat uit cello, strijkstok en hoes. De cello staat voor een waarde van  € 1795,00, of duurder en ik leen je er een stok en hoes bij. Je huurt de cello inclusief stok en hoes voor 2% van de cello waarde per maand. De huur start daarom bij € 35,90.

De 3/4 , 7/8e en 4/4e cello’s verhuur ik aan niet-leerlingen in termijnen van drie maanden. Mijn leerlingen huren de cello set per maand.

Kinderen
De kinder cellosets van 1/32e tot 1/2 verhuur ik voor € 30,00 per maand. Aan niet leerlingen wordt de cello verhuurd in termijnen van 6 maanden.

Indien je een cello naar keus bij mij aankoopt breng ik het eerste jaar, 12 maanden, betaalde huur in mindering op de aankoopprijs. Bijvoorbeeld 12 x € 40,00. Het maakt niet uit hoe lang je de cello huurt, en wanneer je de cello aankoopt. 

 

Je kunt ook kiezen voor een huurkoop regeling.
Ook is er een huurkoop regeling mogelijk voor 3/4, 7/8ste en 4/4e cello’s. Je kiest de cello waar jij blij van wordt. Het aankoop bedrag delen we door 24 en je spreidt de aankoop in 24 gelijke termijnen. Daarna is de cello jouw eigendom.

Stuur mij een email om een afspraak te maken of ga naar de agenda en plan jezelf in.

14 + 9 =

Cello Pick Up Service

 

Het is mogelijk om een 4/4e huur cello op te halen op meerdere punten in Nederland naast Amsterdam en Velp. Dit kan omdat je op afspraak bij een amateur cellist thuis langs kunt komen om de cello op te halen.

Het betreft de meest verhuurde set welke staat voor een waarde van € 1795,00; je huurt deze voor € 35,90 per maand. Van tevoren hebben jij en ik alle formaliteiten al geregeld: je hoeft alleen een afspraak te maken en de cello op te halen.

Dit kan op afspraak in:

  • Midwoud boven Hoorn, Noord-Holland
  • Middelburg, provincie Zeeland
  • En ’s Gravenmoer in de regio Breda.

Zo kun jij snel aan de slag zonder dat je naar Amsterdam of Velp hoeft te komen!

Cello huren-Scarlett Arts-1

Hoe gaat dit in het werk?

Neem contact op met mij omtrent welke maat cello je nodig hebt. Indien dat een 4/4e cello is, mag je dit huurcontract downloaden, doorlezen en digitaal of met pen invullen en maar mij toe mailen.

Ik stuur je daarna het email adres en/of telefoonnummer van de cellist die de cello voor je klaar heeft staan.

Betaling

Vooraf heb je mij, Scarlett, ook voorzien van een scan van een ID bewijs en iets waar je adres op gedrukt staat, denk aan een factuur van bijv. je waterrekening. Ik stuur je tot slot een Tikkie of je maakt het volgende naar mij over:

  • de minimumtermijn aan huur, drie maanden en
  • vier maanden huur als borg

Indien je de cello na de eerste termijn van drie maanden wilt blijven huren, maak je via een automatische incasso de volgende huurtermijn over.

Zelf pick up punt worden?

Dat kan, klik dan hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (GE.)

06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

Celloles-Celloverkoop-Facebook

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.