Celloles in Havelte, (Drenthe)

bij Meppel en Hoogeveen

CELLOLES op woensdagochtend bij Scarlett in Havelte, Drenthe. 

Al weer 10 jaar geef ik celloles in Havelte, Drenthe, bij Hoogeveen en Meppel, gemeente Westerveld. Ik geef er celloles alleen op woensdagochtend tussen 9.30 en 13.30 aan volwassenen.

Je kunt een proefles inplannen tegen een gereduceerd tarief; ik leg de juiste cello klaar. Stuur een bericht naar team@celloles.com met je naam en telefoonnummer. Schrijf je er ook bij hoe lang je bent?  Wil je starten met cello, dan kun je een cello in de juiste maat bij mij huren.

Veel leerlingen komen van ver. Uit de regio Almelo, Arnhem, Groningen; zij kiezen er daarom voor lessen van 1,5 uur in te plannen.  Geef je voorkeur voor 1 of 1,5 uur aan in je email naar team@celloles.com

Lees de algemene voorwaarden voor cellolessen bij mij. Kom je op les na je proefles dan ga je hiermee akkoord.

Ik geef veel cello workshops en  celloweekenden. Wil je daarvan op de hoogte blijven klik dan hier:

Heb je vragen? Bel me op 06 – 18 18 90 05 of stuur een mailtje naar info@celloles.com.

Mijn adres in Havelte: Rijksweg Noordzijde 7, 7971 CX Havelte.

Celloles tarieven Drenthe

Op woensdagochtend tussen 9.30 en 13.30 geef ik celloles in Havelte, gemeente Westerveld.
2021: Een reguliere les kost € 50,00; een proefles  € 47,50.

Wil jij het allermooiste instrument dat er is leren bespelen? Ik ben Scarlett en geef celloles in Amsterdam sinds 1996 en doe dat met veel plezier. Ik vind het het leukst om celloles te geven aan volwassenen die laat begonnen zijn, of nu pas beginnen met de cello. Het musiceren en het contact met mijn leerlingen is voor mij waardevol.

De meeste leerlingen in mijn praktijk zijn begonnen toen ze ouder dan dertig waren, vonden bij mij hun droom cello en zijn nu al jaren helemaal op hun cello-plaats. Door na een goede wekelijkse opstart twee wekelijks te lessen kunnen zij de cello en de cellolessen een perfecte plek in hun agenda te geven. Ik verkoop mooie oude en nieuwe cello’s; kijk maar eens in mijn  shop. Je kunt meteen beginnen met een cello te huren, je hoeft daarvoor niet op pad; makkelijker kan het toch niet? Ik zorg dat de juiste maat cello klaar ligt. 

Met oog en oor voor wie je bent en wat je doet leer ik je cello spelen. Plan je in voor een proefles tegen gereduceerd tarief: je cello ligt voor je klaar :-).  

Leerlingen plannen bij mij hun lessen in Havelte niet zelf in, dit kan via team@celloles.com. In de frequentie die zij zelf willen. 

Je kunt me bellen op 06 – 18 18 9005.

In Havelte (Drenthe) geef ik les op woensdag van 9.30 – 13.30 uur. Iedereen is welkom, leeftijd of talent speelt geen rol. Inzet en betrokkenheid is een must!

Minumum leeftijd

De meeste leerlingen zijn ouder dan veertig wanneer ze voor het eerst mailen, maar alle leeftijden zijn welkom. Wil je tijd maken om minstens 4 keer per week je cello thuis vast te pakken? Al is het maar 10 minuten; een strijkinstrument spelen moet je opbouwen en onderhouden. Bij mij kun je de juiste maat cello huren. Kom kennis maken tegen gereduceerd tarief: plan hier je les in.

Ik neem contact met je op en zorg voor de juiste maat cello. Je mag natuurlijk ook bellen met 06-18 18 9005. Wil je zien welke cello’s er te koop en te huur zijn? Kijk dan op mijn website www.celloverkoop.nl.

Lees ook mijn algemene voorwaarden goed door.

Je kunt ook een cello te kopen

Het is niet gek om meteen een cello te kopen; ik zie dat veel. Al voor de eerste les genomen is kiest men een cello waar men tientallen jaren blij mee is. Ook dat kan bij mij. Ik verkoop prachtige oude en nieuwe hele, 7/8 en kleine hele cello’s. Dit zijn cello’s die ietsje kleiner zijn, maar 2 cm. op de totale lengte, maar wat een verschil maakt dit fysiek! Vaak is dit zeer gewenst bij mensen die op latere leeftijd cello leren spelen. Ik ben hier specialist in geworden omdat ik zo veel volwassenen hun eerste celloles geef. Kom kijken proberen in Amsterdam en in Havelte, Drenthe.

​Zelf ben ik op late leeftijd begonnen: ik was 19 en dus het bewijs dat als je maar veel investeert je niet snel te oud bent om dit mooie instrument te leren bespelen!

Ik vind het dus niet belangrijk hoe oud of jong je bent, meer hoe gemotiveerd je bent om tijd te maken om te oefenen. Want cello leren spelen is het leukst om te leren indien je hoort en voelt dat je vooruit gaat!

Over Scarlett

Scarlett Arts

Scarlett Arts

Cellodocent sinds '96

 Op 19-jarige leeftijd ontdekte ik de cello en kreeg ik mijn eerste cellolessen van Ellis Moorman. In 1997 was ik al even leerling van Michael Feves, privé-docent te Amsterdam toen ik mijn eerste baan kreeg als celliste bij ‘Annie, de musical‘. In de jaren die volgden nam ik deel aan masterclasses bij o.a. Gregor Horsch, Floris Mijnders, Dmitri Ferschtman, Marien van Staalen en Godfried Hoogeveen. Sindsdien heb ik eindeloos veel gespeeld, in kerkjes, concertzalen, restaurants, bij particulieren, en heb ik ieder moment genoten want ik zat altijd tussen mijn fijne collega’s! 

Sinds 1998…

… volgde een tweede seizoen “Annie” en werd ik leerling van Ran Varon. Tevens concerteerde ik dat jaar in Ahoy met artiesten als Toni Braxton, Elvis Costello en K’s Choice. Een andere belevenis in 1998 is het aanvoeren van het Nederlands Studenten Orkest, het NSO.

… speelde ik in de produktie Stapper van jeugdtheater groep Unieke Zaken . Ik ontvang dat jaar tevens een beurs voor barokcello-lessen bij Lucia Swarts en voor een cursus barokcello bij Jaap ter Linden. Tevens begon voor mij een baan bij de musical Foxtrot, met Carice van Houten en Paul de Leeuw, en ook nam ik voor het eerst een halve tour voor mijn rekening bij het Malando Tango Orkest naast Koen Schouten. 

Ook remplaceerde ik bij de Koninklijke Filharmonie van Vlaanderen dat onder leiding stond van Philippe van Herreweghe, Rudolf Barshai e.a..

Vanaf september 2003 was ik student hoofdvak cello bij Ran Varon aan de Hogeschool Artez te Zwolle. In september en oktober van dat jaar ben ik voor het eerst met het Malando Tango orkest naar Japan geweest en volgen er tournee’s met diverse gezelschappen naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ik deelde mijn lessenaar met cellist Koen Schouten die mij nu helpt in mijn lespraktijk.

Op 22 juni 2006 deed ik eindexamen hoofdvak cello, waarna alle werkzaamheden ‘gewoon’ verder gingen en verder werden uitgebreid. In de wintermaanden van 2012 schoof ik naast het gebruikelijke werk aan in het strijkkwartet dat zangeres Do begeleidt met haar kerst tour door heel Nederland.

Mijn webwinkel voor strijkinstrumenten en toebehoren www.celloverkoop.nl is sinds 2011 online. Op deze site kun je mijn aanbod van een selectie van nieuwe en oude cello’s, violen en strijkstokken voor verkoop, verhuur en huurkoop zien. Er is veel omloop; de meeste cello’s halen mijn celloshop online niet. Zoek je iets speciaals? Laat het me weten en ik plaats je op mijn lijstje.

Scarlett Arts cello-Amsterdam-muziekstudio

In de zomer van 2016 een nieuwe mijlpaal; ik neem  vanaf 28 juli een studio in gebruik in het nieuwste en dynamische deel van Amsterdam; de Houthavens. Het precieze adres is Haparandaweg 788A.

De donderdag en vrijdag blijven mijn eigen lesdagen in Amsterdam. Zaterdags worden de lessen overgenomen door mijn collega’s Koen Schouten en Lotte Groot en Charlotte Brussee geeft les op woensdag.

De laatste jaren zijn de celloweekenden en workshops evenementen geworden waarvoor men van tot aan Luxemburg naar Havelte komt. Weekenden met 24 deelnemers of een VIP weekend met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers; er zijn meerdere mogelijkheden. Ook starte ik in 2020 met maken van online video bundels en trainingen. Kijk boven in het menu naar deze bundels van cello methodes van Jakob Sakom en Rick Mooney.
Wil je mijn Cello BooStcamp basis level zien met maar liefst 140 videos over de cello basis? Kijk in het menu bij Online cursussen.  

Op woensdag geef ik celloles in Havelte, Drenthe.

Het Strijkkwartet

Wanneer ik maar kan speel ik met mijn super lieve leuke collega’s strijkkwartet overal in het land.

Zie ook: www.hetstrijkkwartet.nl

Nieuwe cellodocent gezocht!

Ook is er een plek vrij voor een nieuwe cellodocent. Op maandag zouden wij best een collega aan het werk willen zien. Woon jij in (de directe omgeving van) Amsterdam en zou je celloles willen geven in de studio? Neem contact met mij op via dit email adres.

"The best day to start to play the cello was 20 years ago. The second best day is today."

- Scarlett Arts -
Boek nu je proefles

Tevreden leerlingen:

Je had me verzekerd dat ik op mijn plek zou zijn, ook al had ik nog maar tien lessen gehad. Ik kneep hem maar het was waar; ik heb zo veel geleerd! Volgend jaar weer en dan merk ik waarschijnlijk hoe veel ik vooruit ben gegaan. Dankjewel, je hebt me over de drempel getrokken.

Sofie

Back to Basics Workshop

Scarlett is a very fine and committed teacher!

Sofia

Bij Scarlett krijg je professioneel les in een ontspannen sfeer. Altijd weet ze de juiste snaar te raken zodat je weer verder kunt. De studio is een fijne ruimte om les te krijgen. De koffie staat altijd klaar! Dus twijfel niet en neem les bij Scarlett!

Ruben

Ik heb alles wat ik over de cello weet van Scarlett geleerd. Ben ruim twee jaar geleden begonnen en heb er nog steeds veel plezier mee. Ik leer echt veel in elke les! Scarlett kan heel goed uitleggen en ziet ze meteen waar en hoe het fout gaat. Als het moeilijk wordt laat ze je zelf de problemen bekijken, om te zien of je zelf tot een oplossing kan komen. Als het niet lukt helpt ze met veel geduld. De lessen zijn erg gezellig!

Victoria

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloles.com

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.