Celloles in Havelte, 

(Drenthe) bij Meppel en Hoogeveen

CELLOLES op woensdag bij Scarlett in Havelte, Drenthe. 

Ik woon in Havelte, Drenthe, bij Hoogeveen en Meppel, gemeente Westerveld. Daar geef ik celloles op woensdag van 9.30 tot 13.30, voornamelijk aan volwassenen.

Je kunt bij mij een kennismakingsles nemen tegen gereduceerd tarief, dan ligt er een cello voor je klaar. Wil je vervolgens starten met je cellolessen en een cello bij mij huren dan kan dat; ik heb in principe iedere maat cello’s voor de verhuur.

Veel leerlingen komen van ver: Almelo, Arnhem, Groningen; zij kiezen er voor om anderhalf uurs lessen te nemen. Dat is in de digitale agenda geen optie maar wel in overleg. 

Lees goed de algemene voorwaarden door voor cellolessen bij mij.

Verder geef ik hier meestal op zaterdag enkele workshops welke ik ook in Amsterdam geef. Wil je het overzicht zien van alle workshops en cellocursussen? Klik dan hier:

Heb je vragen? Bel me op 06 – 18 18 90 05.

Mijn adres in Havelte: Rijksweg Noordzijde 7, 7971CX.

Celloles tarief

Op woensdag geef ik les in Havelte tussen 9:30 en 12:30 uur.

Een reguliere les kost € 47,50; een proefles kost € 42,50.

Wil jij het allermooiste instrument dat er is leren bespelen? Ik ben Scarlett en geef celloles in Amsterdam sinds 1996, in Havelte gemeente Westerveld sinds 2010 en doe dat met veel plezier. Het musiceren en het contact met mijn leerlingen is voor mij erg leuk en waardevol. Ik heb een grote cellisten kring opgebouwd voor de workshops die ik geef in Amsterdam en Drenthe. Ook het Celloweekend in de zomer zit altijd vol, en ik geef een Vijfdaagse cello zomer cursus in Frenswegen net over de grens bij Oldenzaal. 

De meeste leerlingen in mijn praktijk zijn begonnen toen ze ouder dan dertig waren, vonden bij mij hun droom cello en zijn nu al jaren helemaal op hun cello-plaats. Door na een goede wekelijkse opstart twee wekelijks te lessen kunnen zij de cello en de cellolessen een perfecte plek in hun agenda te geven. Bij mij kun je een cello huren, je hoeft daarvoor niet op pad; makkelijker kan het toch niet?

Met oog en oor voor wie je bent en wat je doet leer ik je cello spelen. Plan je in voor een proefles tegen gereduceerd tarief: ik leg de juiste maat cello voor je klaar. 

Leerlingen plannen bij mij hun lessen zelf in, via een digitale agenda. In de frequentie die zij zelf willen, wekelijks of twee wekelijks. Zo kies je zelf de dag en het tijdstip naar jouw wens! Kom je er niet uit dan help ik je natuurlijk.

Je kunt me bellen op 06 – 18 18 9005.

Mijn cellolessen worden gegeven op donderdag van ongeveer 14.30 tot 21.30 uur en op vrijdag van 9.30 tot ongeveer 19.30 uur. Iedereen is welkom, leeftijd of talent speelt geen rol. Inzet en betrokkenheid is een must!

Minumum leeftijd

De meeste leerlingen zijn ouder dan veertig wanneer ze voor het eerst mailen, maar je bent al welkom vanaf je zesde. Wil je tijd maken om minstens 4 keer per week je cello thuis vast te pakken? Al is het maar 10 minuten; een strijkinstrument spelen moet je opbouwen en onderhouden. Kinderen dienen wekelijks op les te komen. Bij mij kun je de juiste maat cello huren. Wil je kennis komen maken tegen gereduceerd tarief plan dan hier je les in.

Ik neem contact met je op en zorg voor de juiste maat cello. Je mag natuurlijk ook bellen met 06-18 18 9005. Wil je zien welke cello’s er te koop en te huur zijn? Kijk dan op mijn website www.celloverkoop.nl.

Cello huren of kopen?

Wil je een cello huren of kopen? Ook dat kan bij mij in Amsterdam en in Havelte, Drenthe.

​Zelf ben ik op late leeftijd begonnen: ik was 19 en dus het bewijs dat als je maar veel investeert je niet snel te oud bent om dit mooie instrument te leren bespelen!

Ik vind het dus niet belangrijk hoe oud of jong je bent, meer hoe gemotiveerd je bent om tijd te maken om te oefenen. Want cello leren spelen is het leukst om te leren indien je hoort en voelt dat je vooruit gaat!

Over Scarlett

Scarlett Arts

Scarlett Arts

Cellodocent sinds '96

 Op 19-jarige leeftijd ontdekte ik de cello en kreeg ik mijn eerste cellolessen van Ellis Moorman. In 1997 was ik al even leerling van Michael Feves, privé-docent te Amsterdam toen ik mijn eerste baan kreeg als celliste bij ‘Annie, de musical‘. In de jaren die volgden nam ik deel aan masterclasses bij o.a. Gregor Horsch, Floris Mijnders, Dmitri Ferschtman, Marien van Staalen en Godfried Hoogeveen. Sindsdien heb ik eindeloos veel gespeeld, in kerkjes, concertzalen, restaurants, bij particulieren, en heb ik ieder moment genoten want ik zat altijd tussen mijn fijne collega’s! 

Sinds 1998…

… volgde een tweede seizoen “Annie” en werd ik leerling van Ran Varon. Tevens concerteerde ik dat jaar in Ahoy met artiesten als Toni Braxton, Elvis Costello en K’s Choice. Een andere belevenis in 1998 is het aanvoeren van het Nederlands Studenten Orkest, het NSO.

… speelde ik in de produktie Stapper van jeugdtheater groep Unieke Zaken . Ik ontvang dat jaar tevens een beurs voor barokcello-lessen bij Lucia Swarts en voor een cursus barokcello bij Jaap ter Linden. 
Tevens begon voor mij een baan bij de musical Foxtrot, met Carice van Houten en Paul de Leeuw, en ook nam ik voor het eerst een halve tour voor mijn rekening bij het Malando Tango Orkest naast Koen Schouten. 

Ook remplaceerde ik bij de Koninklijke Filharmonie van Vlaanderen dat onder leiding stond van Philippe van Herreweghe, Rudolf Barshai e.a..

Vanaf september 2003 was ik student hoofdvak cello bij Ran Varon aan de Hogeschool Artez te Zwolle. In september en oktober van dat jaar ben ik voor het eerst met het Malando Tango orkest naar Japan geweest en volgen er tournee’s met diverse gezelschappen naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ik deelde mijn lessenaar met cellist koen Schouten die mij nu helpt in mijn lespraktijk.

Op 22 juni 2006 deed ik eindexamen hoofdvak cello, waarna alle werkzaamheden ‘gewoon’ verder gingen en verder werden uitgebreid. In de wintermaanden van 2012 schoof ik naast het gebruikelijke werk aan in het strijkkwartet dat zangeres Do begeleidt met haar kerst tour door heel Nederland.

Mijn webwinkel voor strijkinstrumenten en toebehoren www.celloverkoop.nl is sinds 2011 online. Op deze site kun je mijn aanbod van een selectie van nieuwe en oude cello’s, violen en strijkstokken voor verkoop, verhuur en huurkoop zien. Tevens ben ik verkooppunt van Musilia lichtgewichtkoffers.

In de zomer van 2016 een nieuwe mijlpaal; ik neem  vanaf 28 juli een studio in gebruik in het nieuwste en dynamische deel van Amsterdam; de Houthavens. Het precieze adres is Haparandaweg 788A.

De donderdag en vrijdag blijven mijn eigen lesdagen in Amsterdam. Zaterdags worden de lessen overgenomen door mijn collega’s Koen Schouten en Lotte Groot.

Op woensdag geef ik celloles in Havelte, Drenthe.

Het Strijkkwartet

Wanneer ik maar kan speel ik met mijn super lieve leuke collega’s strijkkwartet overal in het land.

Zie www.hetstrijkkwartet.nl

Nieuwe cellodocent gezocht!

Ook is er een plek vrij voor een nieuwe cellodocent. Wil jij met enthousiasme en ondernemend celloles geven in onze studio in Amsterdam? Neem contact met mij op via dit email adres.

"The best day to start to play the cello was 20 years ago. The second best day is today."

- Scarlett Arts -
Boek nu je kennismakingsles

Tevreden leerlingen:

Je had me verzekerd dat ik op mijn plek zou zijn, ook al had ik nog maar tien lessen gehad. Ik kneep hem maar het was waar; ik heb zo veel geleerd! Volgend jaar weer en dan merk ik waarschijnlijk hoe veel ik vooruit ben gegaan. Dankjewel, je hebt me over de drempel getrokken. 

Sofie

Back to Basics Workshop

Scarlett is een hele fijne en betrokken juf!

Sufia

Scarlett is geduldig en heeft plezier in het overbrengen van de materie. Eerst was ik bij iemand anders op les maar die had een te hoog tempo. Scarlett past zich aan, legt de lat net hoog genoeg wat maakt dat de goal steeds haalbaar is. Iedere les weer. Ze geeft een solide basis en door haar ben ik zo veel beter en met veel plezier gaan spelen. Een fijne cellojuf is echt heel erg belangrijk, ik was bijna gestopt door de vorige docent. Ze organiseert heel veel activiteiten en ik doe graag mee.

L.F.

Na een flinke pauze van 12 jaar de moed verzameld om weer les te nemen. Met een enthousiaste en betrokken lerares als Scarlett is dit een hele goede keuze. Niet alleen individueel les maar ook zeker het samenspelen met andere cellisten is een aanrader! Ik ben nog niet zo goed maar door samen te spelen raak ik gemotiveerd om door te gaan.

Hanna

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.