Agenda

Ik, Scarlett, geef in Amsterdam celloles op donderdag van 14.30 tot 21.30 en vrijdag’s van 9.30 tot 18.30 einde laatste lesuur. Op woensdagochtend geef ik les in Velp bij Arnhem. 

Koen en Lotte geven beiden twee dinsdagen en zaterdagen les in Amsterdam en Charlotte geeft celloles op woensdag namiddag en avond. Charlotte en ik kunnen op dit moment geen nieuwe leerlingen kwijt, Lotte en Koen wel. Je kunt bij ons als beginner wel een proefles inplannen maar de andere lessen worden vervolgd bij een van de andere docenten in mijn studio. Voor vragen, mail me op  info@celloles.com

In deze digitale agenda kun je zelf een afspraak maken voor Amsterdam. Je bent van harte welkom. Wil je een celloles plannen in Velp, stuur dan een bericht naar team@celloles.com met je naam en gewenste datum en tijd voor de les.

Koen geeft fysiek les bij minimaal drie leerlingen in de planning.  Bij alle vier docenten ben je van harte welkom voor celloles; je mag ook afwisselen indien je  wilt! Zit de agenda vol? Informeer of je als eerste of na de laatst geplaatste leerling kunt komen. Wij passen ons rooster aan indien mogelijk; stuur me een mail .

Proefles

Plan je een proefles in? Leuk!   We laten je graag kennis maken met de cello! Plan jezelf bij één van de docenten in voor een proefles en wij leggen de juiste maat cello voor je klaar zodra we weten hoe lang je bent. Schrijf bij ‘opmerkingen’ vooral iets over je lengte en jezelf als aankomend cellist. Ben je blanco? Of speelde je al eerder cello? Indien gewenst geef ik graag tips omtrent de te rijden route en parkeren en dergelijke.

BETALING:

De lessen worden na het inplannen via iDeal online per les betaald. Voor een geboekte les is geen restitutie mogelijk.

q

Celloles nemen in Velp?

Ik ben verhuisd naar Velp! Wil je daar op woensdagochtend celloles krijgen? Stuur dan een bericht naar team@celloles.com en mail iets over jezelf. Ik neem graag contact met je op.

Laden...

 

Let op: Annuleren of verplaatsen

Als je je les wilt annuleren of verplaatsen dan dient dit 72 uur van tevoren worden gedaan door een e-mail te sturen naar team@celloles.com. Dit bericht komt dan aan op de administratie, niet bij een docent. Neem daar ook de nieuwe datum en tijdstip mee waarnaar je les omgeboekt kan worden. Het is niet mogelijk om een geboekte les zelf uit de agenda te halen. Plan je je na je (proef)les opnieuw in dan ga je akkoord met de Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de cellolessen bij zowel mij, Scarlett, als Koen, Lotte en Charlotte.
Je vooruit geplande lessen zijn je opzegtermijn. Er is geen restitutie mogelijk.

Celloles tarieven 2022, naar keus fysiek of online vanwege het Coronavirus

 • Ik, Scarlett, geef les in Amsterdam op donderdag van 14:30 tot 21.30 uur en
  vrijdag van 9:30 tot 18.30 uur en reken € 54,00 per uur. Een proefles is € 52,00.
  Drie docenten versterken mij in de studio.
 • In Velp geef ik celloles op woensdagochtend tussen 10:30 en 12:30.
  Een uur les kost € 56,00. Een proefles kost € 53,00.
 • Koen geeft twee zaterdagen en dinsdagen per maand les en rekent € 47,50, een proefles kost € 44,50.
 • Charlotte geeft woensdags tussen 16.30 en 21.30 les en rekent € 47,50 per uur, een proefles kost € 44,50.
 • Lotte geeft de andere twee zaterdagen en dinsdagen les en rekent € 42,50.
  Een proefles kost € 40,00.

Er wordt na het inplannen van de celloles in Amsterdam meteen online betaald.

Docenten:

Scarlett Arts-cellodocent-Amsterdam

Scarlett Arts

Woensdag (Velp)
Donderdag (Amsterdam)
Vrijdag (Amsterdam)

Scarlett geeft nu 25 jaar celloles. Ze werkte al full-time de cello voor ze haar diploma haalde, bij Ran Varon. Ze begeleidt je aan de piano vanaf de tweede les! Lees hier meer over Scarlett.

Koen Schouten

Dinsdag (Amsterdam)
Zaterdag (Amsterdam)

Koen studeerde cello bij Jean Decroos. Hij voerde tal van orkesten aan waaronder 10 jaar Amsterdam Sinfonietta. Beginner of gevorderde; iedere cellist is welkom bij Koen om cello te leren spelen.

Lotte Groot-cellodocent-AmsterdamLotte Groot-cellodocent-Amsterdam

Lotte Groot

Dinsdag (Amsterdam)
Zaterdag (Amsterdam)

Lotte Groot leerde cello spelen bij Scarlett en Koen. Sinds enkele jaren is zij zelf cellodocent. Lotte speelt van tango tot Bach met de bij haar bekende lach!

Charlotte Brussee_Cellodocents bij Scarlett Arts Muziek_Amsterdam

Charlotte Brussee

Woensdag (Amsterdam)

Met haar stralende lach is Charlotte een enthousiaste en bevlogen docente. Zelf speelt ze in het Van Gogh Trio én is ze eerste celliste van het Ricciotti Ensemble.

Mijn studio bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67. Heb je vragen? Stel ze gerust!

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de lessen individueel?

Jawel de cellolessen zijn altijd individueel.

Hoe lang duurt een les?

Een celloles voor leerlingen vanaf ongeveer 16 jaar duurt een uur en is altijd individueel. Voor kinderen en jongeren zal de les korter duren; dit bespreek ik met de ouder na een proefles.  Degenen die van ver komen kiezen ook wel voor anderhalf uur les. Dit kan alleen in overleg vanwege het rooster.

Wat kost een (proef)les?

Dat is afhankelijk van bij wie je en waar je een les plant.

 • Ik, Scarlett, geef les op donderdag (tot 21.30) en vrijdag en reken € 54,00 per uur. Een proefles is € 51,00.
 • Koen geeft twee zaterdagen en dinsdagen per maand les en rekent € 47,50, een proefles kost € 45,00.
 • Lotte geeft de andere twee zaterdagen les en rekent € 40,00 omdat zij het minst ervaring heeft, en een proefles kost € 37,50.

Scarlett en Koen hebben als cellodocent tientallen jaren ervaring, Lotte pas enkele jaren. Daarom rekenen Koen en Scarlett een hoger tarief voor proefles en reguliere les. In Havelte ligt het tarief ook iets lager dan in Amsterdam (€ 50,00 voor een reguliere les en € 47,50 voor een proefles).

Is er een opzegtermijn?

Tot 31 december 2019 worden de lessen per vier afgenomen. Daar is geen restitutie voor mogelijk, zie de Algemene voorwaarden. Vanaf 1 januari 2020 neem je de les af per stuk en reken je die online of contant op les af. Je zit dus nergens aan vast.

Moet ik op een vast tijdstip komen en wekelijks?

Nee je bepaalt zelf je frequentie en moment bij mij. Echter ben je beginner dan zie ik je het liefst de eerste 8 lessen praktisch wekelijks. Dit om een goed motiverende start te maken. Daarna zakken sommigen terug naar tweewekelijkse les.

Mag ik mijn les verplaatsen of annuleren?

Ja dat mag tot 72 uur van te voren. Je kunt niet zelf de afspraak in de agenda verwijderen. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Moet ik jouw leerling zijn om een cello te kunnen huren?

Nee; iedereen mag bij mij een cello huren. Echter voor niet-leerlingen reken ik iets meer, te weten € 35,00 per maand, en mijn leerlingen huren per maand, niet-leerlingen per drie maanden.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en woensdag te Velp, Gelderland.

In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag/avond en zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen. Op woensdag geeft Charlotte celloles.

Kan ik mijn eigen les verplaatsen?

Nee dat doet mijn assistente Annemarie. Je kunt je annulering of verplaatsing mailen naar team@celloles.com.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.  

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door twaalf delen en in de twaalfde maand de koop volledig afronden.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (GE)

06-18189005

info@celloles.com

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.