Beste leerlingen, beste bezoeker die een instrument uit wil proberen.

           

 

 

           

Hier kunnen jullie in het lesrooster zelf je lessen of bezoek voor een cello of koffer plaatsen. Om je les te verwijderen/verplaatsen mag je mij mailen, sms-en of bellen. Soms krijg je abusievelijk een (foutieve) melding dat je om 7.30 wordt verwacht; deze fout is hardnekkig. Vrees niet; ik verwacht je nooit om 7.30!! Ik, Scarlett ben er op donderdag en vrijdag, Koen op zaterdag.

Hoe plan je een les of afspraak om een cello te proberen?


Selecteer de juiste maand.
De oranje dagen zijn de lesdagen. Groene dagen zijn op dit moment geen les of klanten dagen. Oranje dagen wel. Rode dagen zijn vol geboekte dagen. Maar je mag altijd mailen of je in een pauze kunt afspreken.

Raak de oranje gekleurde dag van jouw keus aan met je muis of klik hem aan om te kijken hoe laat er plaats is voor een les. Vink het uur van jouw voorkeur aan. Vul je naam en telefoonnummer in. Nadat je je hebt ingepland krijg je per e-mail een bevestiging en kun je je eigen boeking teruglezen zo lang de dag oranje (niet vol) is, door er op te klikken met je muis.

Zit ik vol, is de dag rood, dan kan ik misschien toch plaats maken in een pauze of eerder of beginnen of later doorgaan. Stuur me gerust een email en we vinden een plekje.

Heb je les bij Koen en wil je hem bellen vanwege eventuele vertraging of dergelijke? Je kunt hem bereiken op nummer 06 23 94 95 72. Mij, Scarlett, kun je bereiken op 06-18189005.

Dankjewel; lekker spelen en tot op les! Scarlett